Smagekasse - Juleaftens Vin menu

Fra 683.00 kr
v/1 stk: 791.00 kr
v/2 stk: 683.00 kr
Levering 1-2 dage
Prisgaranti
Dag til dag levering
Gratis fragt

Om produktet

Føler du også langsomt dine arme blive længere, for hver gang du slæber endnu en pose hjem med ting til juleaften? Vi har lavet Juleaftens-vinmenu-pakken til dig, som du kan få sendt direkte til døren, med velkomstbobler, rødvin til maden og tawny portvin til risalamanden. Så undgår du selv at slæbe.

Vinen i pakken:
Albert Sounit Cremant de Bourgogne - Byd velkommen til juleaften med en skøn halv tør velkomstbobbel, som vækker appetitten og får julestemning helt i top.

Begali Lorenzo, Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2018 - Jule-menuen kalder på Ripasso. Intensitet og kraft er kendetegnet ved Veneto-typen der i folkemunde kendes som Amarones lillebror. Vinen er dog fantastisk og ofte får du mere for pengene ved Ripasso, og det er så sandelig også tilfældet med denne!

Croft Tawny Port Reserve - Paletten byder på dragende noter af tørret frugt, som rosiner, dadler og figner, der suppleres af nødder, karamel og et lille touch af kardemomme. Den intense smag pakker alkohol ind på smukkeste vis - alt i alt en tawny i topform!