Smagekasse - Sød rosévin

Spar 34%
399.00 kr.
Før 600.95 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Smagekasse - Sød rosévin

Smagekasse - Sød rosévin

Vores vurdering

Er du vild med vine der har sødme og liflighed, som overstiger alle dine forventninger? Så er det her pakken for dig! Vi har nemlig sammensat en pakke med seks søde rosevin til sommer. Her får du rosévin som har en god portion sødme og stor frugtintensitet. Drik dem afkølede på terrassen i god selskab eller sammen med sommerens is-og bærdesserter. 

Indhold

Oplev sommeren i et glas med Luca Bosio Blush Rosé!

Denne dejlige sødlige rosévin er som en strøm af solskin og glæde. Perfekt til enhver lejlighed, fra afslappende stunder alene til hyggelige sammenkomster med venner og familie. Tag en slurk og mærk solskinnen i smagsløgene 

Den perfekte sommervin – Canyon Oaks White Zinfandel, Californisk sommer på glas. Let, frugtig og perfekt til at nyde på terrassen eller som en lækker aperitif

Haussmanns Rosé er et oplagt valg som aperitif eller til at ledsage lette retter som salater, fisk, skaldyr, pasta og lette grillretter.

I Moseldalen ved byen Traben-Trarbach finder du vinhuset Oscar Haussmann, der har produceret kvalitetsvin siden det 16. århundrede. I det 19. århundrede blev familien en af de mest succesfulde vingårde i Tyskland for salg af tysk vin på de internationale markeder. I dag arbejder man med topmoderne udstyr i kældrene for at effektivisere vinproduktionen uden at gå på kompromis med de gamle traditioners fokus på at fremstille vin i høj kvalitet.

Bliv fortryllet af denne glædesfyldte rosévin, som bringer smil både ved synet og smagen!

Cave de Tains Deshaltere Rosé viser en delikat og subtil pink nuance. Den indbydende duft af jordbær pirrer sanserne, mens smagen forkæler med en fyldig kombination af citrusfrugter og en behagelig sødme. Denne rosé er den perfekte ledsager til alt fra snacks til lette retter og forfriskende desserter.

Et ægte value for money køb fra Gascogne! Laffitte Rose er frugtig, saftig og frisk og perfekt til sommervejret og terrassen. 

Anbefalinger