Taittinger, Comtes de Champagne 2011

1,394.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Taittinger, Comtes de Champagne 2011

Taittinger, Comtes de Champagne 2011

Om produktet

Taittinger, Comtes de Champagne 2011 har en smuk ensartet mousse og en rig nøddeagtig næse med delikate blomster, aroma af grape og citrus og lille slør af sød røg fra det pikante fad kys tilbage i tiden. Derpå følger et livligt angreb i munden, hvor man fornemmer god koncentration og hvor tanken strejfer nykværnet smør inden der sluttes af med fin syre og den storartede mineralitet, som denne Champagne med rette berømmes for. Kompleks, lokkende og klar til at sprede stor glæde allerede nu - det manglede da også bare - men også med så meget struktur og fylde, at den vil udvikle sig i flasken i adskillige år.

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Fjerkræ
Skaldyr
Sushi

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).