Taylor's Single Harvest Very Old Port 1968

2,399.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Taylor's Single Harvest Very Old Port 1968

Taylor's Single Harvest Very Old Port 1968

Serveringsforslag

Friske desserter
Kraftig ost

Vores vurdering

Taylor's har en af de mest omfattende reserver af meget gammel fadlagret portvin af alle producenter. Dette omhandler også en samling af sjældne Single Harvest Ports. Det drejer sig om portvine fra et enkelt år, som aldrer til fuld modenhed i krydrede egetræsfade og viser årets høst på etiketten.

Taylor har besluttet at lave en begrænset udgave hvert år af en Single Harvest Port lavet 50 år tidligere. Den femte i serien er 1968 Single Harvest.

Om produktet

Taylor's har en af de mest omfattende reserver af meget gammel fadlagret portvin af alle producenter. Dette omhandler også en samling af sjældne Single Harvest Ports. Det drejer sig om portvine fra et enkelt år, som aldrer til fuld modenhed i krydrede egetræsfade og viser årets høst på etiketten.

Taylor har besluttet at lave en begrænset udgave hvert år af en Single Harvest Port lavet 50 år tidligere. Den femte i serien er 1968 Single Harvest.

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.