4.7
af 7 anmeldelser

Taylor's Vintage Port 2003

Spar 200.00 kr.
795.00 kr.
Før 995.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.7
af 7 anmeldelser

Taylor's Vintage Port 2003

4.7
af 7 anmeldelser

Taylor's Vintage Port 2003

Vores vurdering

Taylors Vintage Port 2003, der blev belønnet med 100 points af Robert Parker, er både klar til at blive drukket nu, men kan sagtens holde sig 10 år i kælderen.

Anmeldelser

4.7 af 7 anmeldelser

Om produktet

Taylors Vintage Port 2003, der blev belønnet med 100 points af Robert Parker, er både klar til at blive drukket nu, men kan sagtens holde sig 10 år i kælderen.

Når du serverer den skal du huske, at vintage portvin har tilbragt lang tid i flasken, hvilket betyder at tanninerne og farven er polymeriseret og således blevet til bundfald. Derfor bør du først og fremmest lade vinen stå oprejst i 48 timer inden den skal drikkes. Dernæst er det en fordel at dekantere den 2-3 timer før servering. Slutteligt bør du sørge for at dele den med et selskab, som sætter pris på portvinens kunst og kan nyde den sammen med dig.

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.