Teatro Latino, 1 ltr Bianco Custoza DOP 2021

119.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Let gylden hvidvin, som i duften er frisk og indbydende. Smagen er blød og saftig, med lette nuancer af sprød pære og limefrugt. Smager bedst afkølet med solskin i håret og en let anretning på bordet. La Tradizione "Custoza" er en flot sammensat vin der udfylder de fleste ønsker til en hvidvin. Enten serveret som aperitif eller til mad. Vinen er let gylden, frisk og indbydende i sin duft. Smagen er blød og saftbetonet med flotte nuancer. Tænkt som hverdagsvin får man fuld valuta for pengene - og så er der en hel liter i flasken, så den rækker lige lidt længere. Server ved 8-10°C i almindelige hvidvinsglas. Drik til lette italienske retter med fisk og skaldyr, fx en risotto med lidt rejer og muslinger.

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Andre populære produkter