Teatro Latino, 1 ltr Bianco Custoza DOP 2022

Spar 40.00 kr. Udløber: 4/28/2024
79.00 kr.
Før 119.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Teatro Latino, 1 ltr Bianco Custoza DOP 2022

Teatro Latino, 1 ltr Bianco Custoza DOP 2022

Krop Let
Syre Medium
Sødme Tør

Smagsnoter

Grøn frugt
Citrus frugt

Smagsnoter

Grøn frugt
Citrus frugt

Fakta

Sødme:
Tør
Syre:
Medium
Krop:
Let
Smagsprofil:
Område:
Årgang:
2022
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
1000 ml
Alkohol %:
12,00
Proptype:
Skruelåg
Druer:
Cortese 20%
Gargenega 30%
Trebbiano 30%
Tocai 20%
Serveres ved:
8-10°C

Serveringsforslag

Aperitif
Fed fisk
Skaldyr

Om produktet

Let gylden hvidvin, som i duften er frisk og indbydende. Smagen er blød og saftig, med lette nuancer af sprød pære og limefrugt. Smager bedst afkølet med solskin i håret og en let anretning på bordet. La Tradizione "Custoza" er en flot sammensat vin der udfylder de fleste ønsker til en hvidvin. Enten serveret som aperitif eller til mad. Vinen er let gylden, frisk og indbydende i sin duft. Smagen er blød og saftbetonet med flotte nuancer. Tænkt som hverdagsvin får man fuld valuta for pengene - og så er der en hel liter i flasken, så den rækker lige lidt længere. Server ved 8-10°C i almindelige hvidvinsglas. Drik til lette italienske retter med fisk og skaldyr, fx en risotto med lidt rejer og muslinger.

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.