4.0
af 2 anmeldelser

Albert Lebrun Blanc de Noirs Extra Brut

349.95 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 2 anmeldelser

Albert Lebrun Blanc de Noirs Extra Brut

4.0
af 2 anmeldelser

Albert Lebrun Blanc de Noirs Extra Brut

Serveringsforslag

Lys fisk

Anmeldelser

4.0 af 2 anmeldelser

Om produktet

Champagnedruerne Pinot Noir og Pinot Meunier forenes i elegant velsmag. I Côte des Bar og Vallèe de la Marne høstes Pinot Noir og i dette blend udgør de 63% og med Pinot Meunier fra Vallèe de la Marne for resten. Dosage på kun 6 g/l gør Champagnen til Extra Brut, som spiller på de friske strenge.

Klassiske og lyse strågule elegante Champagne farve, en frisk Bouquet lyse frugter, men modne og aromatiske. Friskhed og sprødhed er første indtryk som hurtigt overtages af en flot og delikat moden frugtnote. Her er små hints af brioche og surdej som blander sig med den rene, sprøde frugt.

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).