Ca d'Gal, Moscato d'Asti Sant'Ilario 2018

199.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

De to grunde, der producerer Moscato d'Asti San'Ilario, vender mod sydøst, og alle vinmarker nyder en jævn modning og producerer gyldne og afbalancerede drueklynger. Høsten foregår i det optimale øjeblik for at udfylde det maksimale potentiale og egenskaberne for vinen.

Jorden er lys, næsten hvid, med en høj procentdel kalksten, hvilket er ideelt til at give druerne struktur og krop. Temperaturen og klimaet er koldt om vinteren med regnfulde efterår, der skifter med varme somre, som er ret tørre og giver denne moscato en vidunderlig friskhed og mineralitet.

Moscato d'Asti Sant'Ilario er dyb gul med grønlige og gyldne nuancer. Næsen er stor, kompleks og elegant med frugtagtige noter af fersken og abrikos, akacia og salvie. I munden åbner den sødt, men er aldrig tung, opretholdt af god syre (på grund af den store balance, der skyldes den perfekte modenhed af druerne), tilstedeværelsen af kulstof er cremet og ikke påtrængende med god og vedvarende friskhed. Denne vin har en meget lang finish, intens uden at være klodset. Finishen har nuancer af en interessant kompleksitet.

Alt det ovenstående gør Moscato d’Asti Sant’Ilario eftertragtet og i stand til at komplimentere mange måltider, selv med usædvanlige madkombinationer. Den er dog særlig velegnet til sødere desserter med is og frugt.

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer: Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder: Hele verden.
Druer & typer: Gewurztraminer, riesling og muscat.

Andre populære produkter