Dessertvin

Er du på jagt efter en god Dessertvin? Så er du kommet til det rette sted.

Her kan du udforske vores store udvalg af Dessertvin på tilbud og med prisgaranti! Så hvis du leder efter Italiensk Dessertvin, Fransk Dessertvin eller sågår sød Ungarnsk Dessertvin (Tokaji), så kan du finde det her.

Italiensk dessertvin kan blandt andet kendes som Moscato d'Asti, der er en sød dessertvin, som er let boblende og typisk med et lavt alkoholindhold. Italiensk dessertvin kan bruges til mange ting, men det er en rigtig god dessertvin til is eller frugter.

Fransk dessertvin kan være mange forskellige ting. Et godt valg vil være en Cremant med lidt sødme (Demi-Sec), Fransk Muscat eller sågar Sauterne. Alle er fremragende valg til diverse desserter og Cremant både i Brut og Demi-Sec kan også bruges som Aperitif.

Leder du specifikt efter en dessertvin til is, er det vigtigt at du finder en forholdsvis sød dessertvin, gerne sødere end selve isen. Hvis den er for tør, vil det give den helt forkerte oplevelse af vinen. Et rigtig godt valg vil evt. være en kølig Portvin eller som tidligere nævnt Moscato.

Find din egen foretrukne dessertvin i vores kæmpe udvalg, og du kan altid finde dessertvin på tilbud!

Læs Mere
Vi anbefaler