4.0
af 1 anmeldelser

Champagne Marc Hebrart, Rosé Premier Cru

499.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Champagne Marc Hebrart, Rosé Premier Cru

4.0
af 1 anmeldelser

Champagne Marc Hebrart, Rosé Premier Cru

Serveringsforslag

Aperitif
Fed fisk
Lys fisk
Skaldyr

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Champagne Marc Hebrart har hjemme i byen Mareuil-Sur Aÿ. Her besidder Marc sammen med sønnen Jean-Paul 14 hektar vinmarker.

På trods af Domainet's beskedne størrelse har flere af de internationale vinmedier fået øjnene op for Marc Hebrarts Champagner.

Rosé Premier Cru Brut fra Marc Hebrart tilbyder en super klar og forfriskende bouquet med masser af kalkholdig Chardonnay-karakter blandet med subtile røde bærsmage og præget med urtede noter.

Man finder en stor renhed og mineralitet i Champagne, med masser af salte og kridt, samt stor renhedsfinesse. Denne Champagne kombinerer elegance med lethed og delikate frugtaromaer. En meget delikat Rosé Champagne, der varmt kan anbefales.

Hebrarts Rose Champagne lang og spændingsfyldt, med sarte tanniner, der giver greb, hvilket gør den til en perfekt vin til maden, men også særdeles velegnet som aperitif.

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.