3.8
af 24 anmeldelser

Croft Platinium Ruby Reserve

189.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
3.8
af 24 anmeldelser

Croft Platinium Ruby Reserve

3.8
af 24 anmeldelser

Croft Platinium Ruby Reserve

Vores vurdering

Croft Platinum Ruby Reserve er portvinen til dig der elsker portvin i den mere frugtige stil. I modsætning til Tawny Ports er Crofts Ruby Reserve mere frugtig og vinøs i stilen samtidig med at den viser en vis form for dybde og kompleksitet. 

Om produktet

Dyb mahogni-farve i glasset kombineret med fyldige noter kirsebær, sorte bær og svesker i duften. Små fine krydrede undertoner med en strejf af chokolade giver et godt bidrag til dybden og fylden. 

Meget klassisk Ruby i smagen - blød og strukteret og generelt meget velbalanceret. I smagen kommer de røde og mørke bær virkelig til sin ret med sekundære af noter af tørrede frugter og nødder. Dejlig lang afslutning med den milde sødme til sidst. 

Serveringsforslag

Søde desserter
Friske desserter
Frugt & nødder
Kraftig ost
Mild ost

Anmeldelser

3.8 af 24 anmeldelser
Vis flere

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder Hele verden.
Druer & typer Gewurztraminer, Riesling og Muscat.