4.0
af 3 anmeldelser

Ølpakke - Deluxe

529.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 3 anmeldelser

Ølpakke - Deluxe

category label Bland 3 - Spar 10%
4.0
af 3 anmeldelser

Ølpakke - Deluxe

Om produktet

I Deluxe Ølpakken finder du nogle af klassens sværvægtere, heriblandt verdens bedste øl, Westvleteren Abt 12, der af flere omgange er blevet hæderkronet på ølsitet RateBeer, som verdens bedste med 100/100 points. Pakken byder sålede både på traditionsrige old school øl og nye frække øl. Alle øllene i pakken er premiumøl, som kræver din opmærksomhed, når du møder dem. Drik dem når du har tid og ro til at lære dem at kende. Generelt er pakken spækket med intense og mindeværdige øloplevelser, som en sand ølentusiast vil nyde hver en tår af.

Billedet er vejledende og indholdet kan derfor variere - dog er Westvleteren altid i. 

God fornøjelse!

Anmeldelser

4.0 af 3 anmeldelser

Indhold

Verdens mest sagnomspundne øl? Og verdens bedste? Det mener rigtig, rigtig mange i hvert fald. ‘Abt 12’ fra Westvleteren er en legende blandt øl, og én af de øl, som alle skal prøve minimum én gang i deres liv. Mange bliver så dog besatte af den, og vil prøve den igen og igen.
Af øltype er det en Quadrupel, og aroma og smag i denne øl er enorm, og næsten uden sidestykke, mener mange. Mørke bær, tørrede frugter, karamel og kanel blandt meget andet fylder paletten.

Brewdog Lucky Break er en fyldig New England IPA med en alkoholprocent på 6,7 %. Øllen er karakteriseret ved sine intense humle- og frugtnoter, som gør den til en uforglemmelig oplevelse for enhver ølentusiast.

LimfjordsPorter, eller i folkemunde "øllets gentleman", er en næsten sort undergæret porter med en cremet lysebrun skumtop. Smagen er kompleks, og domineret af lakrids, røg, ristet byg og maltsødme, og flot afstemt med en markant bitterhed fra humlen.

Denne øl, er den perfekte medspiller til alle, som elsker fodbold. Den er brygget til fans, til spillere, og til alle os ildsjæle, som har fodbold som passion. Skål for det gode spil - og for masser af mål.

Humleland KakaoBønnen er en fyldig og smagfuld øl med en alkoholprocent på 7,6% og en bitterhed på 30 IBU. Denne øl byder på rige smagsnoter af kakao og mørk chokolade, perfekt afbalanceret med en let bitterhed.

Anbefalinger