3.9
af 9 anmeldelser

Flama Roja, Cava Semi-Sec

109.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
3.9
af 9 anmeldelser

Flama Roja, Cava Semi-Sec

3.9
af 9 anmeldelser

Flama Roja, Cava Semi-Sec

Serveringsforslag

Aperitif
Friske desserter
Frugt & nødder

Anmeldelser

3.9 af 9 anmeldelser

Om produktet

Et godt eksempel på at gode bobler med et twist af sødme ikke behøver koste en formue. Flama Roja Cava er boblende, let og elegant, hvor modne røde æbler og friskbagt brød dominerer duften og smagen er pakket med sødmefuld tropisk frugt og dansende bobler der gør Cavaen levende i munden og som holder sødmen i skak. Det er Cava som alle vil kunne lide - uanset om du serverer som velkomstdrik eller til at slutte middagen.

Flama Roja Brut er lavet på den traditionelle metode med 2. gæring på flasken. Dog er vinen lagret på bærmen i minimum 18 måneder for øget kompleksitet - dobbelt så lang tid som reglerne inden for D.O. Cava foreskriver.

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer: Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder: Hele verden.
Druer & typer: Gewurztraminer, riesling og muscat.