Gayda, Sphere Grenache 2022

119.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Gayda, Sphere Grenache 2022

Gayda, Sphere Grenache 2022

Krop Medium
Tannin Medium
Syre Høj
Sødme Tør

Smagsnoter

Rød frugt
Søde krydderier

Smagsnoter

Rød frugt
Søde krydderier

Fakta

Krop:
Medium
Tannin:
Medium
Sødme:
Tør
Syre:
Høj
Smagsprofil:
Område:
Languedoc-Roussillon
Årgang:
2022
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
14,50
Proptype:
Kork
Serveres ved:
15-17°C

Vores vurdering

Med Gayda Grenache er det som at være der selv -  det emmer af sommer i Sydfrankrig, hvor glasset er fyldt med elegant rød frugt og en kølig profil, som passer perfekt til en gang let sommergrill i godt selskab.

Om produktet

Gaydas Grenache er kølig, elegant rødvin, hvor glasset er fyldt med klar, rød frugt og elegante dufte af lakrids og Kongen af Danmark-bolsjer. Ægte sydfransk nydelse på flaske, som leder tankerne mod Sydrhone i en mere afdæmpet og frisk stil. Fyldt med sødmefulde, friske bær og masser af struktur - en god ven til sommergrillen. 

Server ved 14-16°C i

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.