Gayda, Sphere Grenache 2022

119.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Gayda, Sphere Grenache 2022

Gayda, Sphere Grenache 2022

Krop Medium
Tannin Medium
Syre Høj
Sødme Tør

Aroma

Rød frugt
Søde krydderier

Aroma

Rød frugt
Søde krydderier

Fakta

Krop:
Medium
Syre:
Høj
Årgang:
2022
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Kork
Alkohol %:
14,50
Område:
Languedoc-Roussillon
Land:
Frankrig
Serveres ved:
15-17°C
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Lilla
Sødme:
Tør
Tannin:
Medium

Vores vurdering

Med Gayda Grenache er det som at være der selv -  det emmer af sommer i Sydfrankrig, hvor glasset er fyldt med elegant rød frugt og en kølig profil, som passer perfekt til en gang let sommergrill i godt selskab.

Om produktet

Gaydas Grenache er kølig, elegant rødvin, hvor glasset er fyldt med klar, rød frugt og elegante dufte af lakrids og Kongen af Danmark-bolsjer. Ægte sydfransk nydelse på flaske, som leder tankerne mod Sydrhone i en mere afdæmpet og frisk stil. Fyldt med sødmefulde, friske bær og masser af struktur - en god ven til sommergrillen. 

Server ved 14-16°C i

Andre populære produkter

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.