4.1
af 7 anmeldelser

La Escapada, Cava Demi Sec

Spar op til 20.00 kr.
Ved 6 stk. 79.00 kr.
Ved 1 stk. 99.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.1
af 7 anmeldelser

La Escapada, Cava Demi Sec

4.1
af 7 anmeldelser

La Escapada, Cava Demi Sec

Krop Medium
Syre Medium
Sødme Halvtør

Smagsnoter

Citrus frugt
Sten frugt
Gærnoter

Smagsnoter

Citrus frugt
Sten frugt
Gærnoter

Fakta

Sødme:
Halvtør
Syre:
Medium
Krop:
Medium
Type:
Smagsprofil:
Land:
Spanien
Område:
Type bobler:
Demi-Sec
Dyrkning:
Bæredygtig
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
11,50
Proptype:
Kork
Druer:
Parellada 35%
Xarel-lo 15%
Serveres ved:
8-10°C

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Vegetarretter
Skaldyr

Vores vurdering

La Escapada er rigtig vellavet Cava til en yderst fornuftig pris de fleste kan betale. Demi Sec er en frugtbetonet og velsmagende Cava med rene aromaer. Lækker og indbydende til enhver tid. Som navnet siger: "flugten", der hentyder til tankernes flugt imod noget rart. Enten et glas i weekenden, en hverdagsaften eller på ferien.

Anmeldelser

4.1 af 7 anmeldelser
Vis flere

Om produktet

La Escapada er så godt som cava kan blive - og til priser alle kan betale. Dens navn, som betyder "The Escape", der bruges i Spanien til at henvise til ferie, weekendophold og nætter i hotelsenge - eller simpelthen bare at komme væk fra hverdagen. Det skal dog ikke afholde dig fra at nyde denne flaske som et godt glas "hverdagsbobler" når der skal lidt ekstra forkælelse til. Nyd den ved 6-8°C i høje, slanke champagneglas eller bare dine bedste hvidvinsglas. Drik den som aperitif eller bare fordi du har lyst.

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer: Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder: Hele verden.
Druer & typer: Gewurztraminer, riesling og muscat.