4.0
af 2 anmeldelser

La Escapada, Cava Rose

Spar 28%
Ved 6 stk. 79.00 kr.
Ved 1 stk. 109.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 2 anmeldelser

La Escapada, Cava Rose

4.0
af 2 anmeldelser

La Escapada, Cava Rose

Vores vurdering

Med et navn, der betyder 'flugt', inviterer La Escapada Rosé dig til at undslippe det almindelige, det kedelige og det uinspirerende. Denne vin vækker lysten til at iføre sig sit fineste tøj, nyde lækre snacks, invitere gæster og danse natten lang.

Om produktet

La Escapada er så godt som Cava kan blive og til priser alle kan betale. Det er en rigtig frisk, frugtig og super ren vin. Dens navn, som betyder "The Escape", der bruges i Spanien til at henvise til ferie, weekendophold og nætter i hoteller eller simpelthen bare at komme væk fra det hele.

Serveringsforslag

Aperitif
Friske desserter
Lys fisk
Skaldyr

Anmeldelser

4.0 af 2 anmeldelser

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.