Mauro Veglio, Langhe Nebbiolo "Angelo" 2020

199.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Mauro Veglios Langhe Nebbiolo Angelo er lavet med sarte druer, der kommer fra Mauro Veglios yngste og mest kraftfulde vinmarker i townships La Morra og Monforte d'Alba. Druerne vinificeres sammen og gennemgår en kort gæring for at fremhæve deres fremragende frugtagtige og friske noter.

Langhe Nebbiolo Angelo er intens rubinrød med violette reflekser i farven. På næsen er den frisk, floral og frugtig med tydelige noter af hyben, marasca kirsebær og sarte noter af hindbær. I smagen er den meget vinøs med en utrolig friskhed og lette, delikate tanniner. Fin afbalanceret krop med en god aromatisk vedholdenhed. 

Bør serveres ved 16-18 grader. Det er særligt behageligt at nyde vinens oprindelige friskhed og derefter sætte på pris på udviklengen af aromaer når vinen langsomt varmes op i glasset. 

 

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter