Quinta das Carvalhas, 50 Years old Tawny Port

2,799.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Quinta das Carvalhas, 50 Years old Tawny Port

Quinta das Carvalhas, 50 Years old Tawny Port

Serveringsforslag

Søde desserter
Friske desserter
Frugt & nødder
Mild ost

Om produktet

Carvalhas 50 års Tawny er noget af det ypperste de kan præstere. Huset er kendt for sine tawny-vine og deres 50 års er blandt deres ældste varianter. En autentisk og seriøs portvin man bør tage meget alvorligt. En sand fornøjelse for portvinselskere. 

Fra kælderens dyb kommer en raffineret og blød portvin, med en imponerende alder. 50 års Tawny med  dybe smage af tørret abrikos, modne blommer og karamel. En levende og historisk vin fra Douro-dalen.

Den er klar til at drikke men udvikler sig ved yderligere flaskelagring. Kan holde 1-2 uger i køleskab efter åbning. 

Med imponerende gennemsnitsalder på 50 år, får du her noget af det ypperste Carvalhas har på programmet når det kommer til de gamle, lagerede tawnyvine. Her har den modne portvin virkelig fået lov at udvikle sig på fadene, og dybe, gyldne farver går igen i den ædle smag, som er pakket med tørret frugt, karamel, nødder og varme krydderier. Smag på historien og nyd, hvordan årene kun har godt smagene mere intense og oplevelsen større. 
Vinen har en komplesk og rig smag med noter af tørrede frugter, karamel og nødder. En behagelig sødme og en lang vedholdende eftersmag. Carvalhas' 50 års Tawny Port, er den perfekte ledsager til dessert eller til at nyde alene som en afslappende aftenoplevelse. Denne portvin er en ægte luksus og vil med garanti imponere enhver portvinkender med sin dybde og karakter.

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.