Quinta das Carvalhas, Vintage Port 1967

4,999.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Quinta das Carvalhas, Vintage Port 1967

Quinta das Carvalhas, Vintage Port 1967

Krop Medium
Syre Lav
Sødme Halvsød

Smagsnoter

Mørk frugt
Tørret/kogt frugt
Fad

Smagsnoter

Mørk frugt
Tørret/kogt frugt
Fad

Fakta

Tannin:
Lav
Sødme:
Halvsød
Syre:
Lav
Krop:
Medium
Smagsprofil:
Land:
Portugal
Område:
Douro
Årgang:
1967
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
20,00
Portvinstyper:
Ruby portvin
Vintage portvin
Proptype:
Kork
Serveres ved:
16-18°C
Serveres til:

Serveringsforslag

Søde desserter
Friske desserter
Frugt & nødder

Om produktet

Meget moden og udviklet vintage port - her får du den rene fornemmelse af, hvordan fuldmoden Vintage Port smager med mørk, tørret frugt, krydderier, kakao og en kerne af frisk, rød frugt. Vintage portvin er den fornemmese portvinstype, der kun laves i de allerbedste år. Den tilbringer kun ca. 2 år på fad, hvorefter den udvikler sig i mange år på flaske, og den er først drikkemoden i relativ sen alder. Den regnes af mange for "kongen" af portvin. Enkeltgårde som Carvalhas må lave Vintage i alle år, og det er derfor kun de allerbedste druer fra hver årgang som danner grundlag for vinene.

Vintage portvin er den fornemmese portvinstype, der kun laves i de allerbedste år. Den tilbringer kun ca. 2 år på fad, hvorefter den udvikler sig i mange år på flaske, og den er først drikkemoden i relativ sen alder. Den regnes af mange for "kongen" af portvin. Enkeltgårde som Carvalhas må lave Vintage i alle år, og det er derfor kun de allerbedste druer fra hver årgang som danner grundlag for vinene. 

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.