4.4
af 8 anmeldelser

Radford Dale, Radford Dale Chenin Blanc Renaissance 2019

Spar 36%
179.00 kr.
Før 279.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.4
af 8 anmeldelser

Radford Dale, Radford Dale Chenin Blanc Renaissance 2019

4.4
af 8 anmeldelser

Radford Dale, Radford Dale Chenin Blanc Renaissance 2019

Om produktet

Fra et enkelt plot med ældgamle chenin blanc-stokke laver Radford Dale en moderne og intens hvidvin af den klassiske, ædle drue, som har fået noget af en renæssance i Sydafrika - som også navnet antyder. De gamle stokkes lave udbytter og den granitholdige undergrund her i forbjegene i Stellenbosch give en koncentreret og dyb hvidivin, som er pakket med intens frugt, friskhed og finesse, som kombinerer moden citrusfrugt og en svag undertone af saltvand der gør vinene endnu mere saftig. Med gæring og efterfølgende lagring på træfade med gærresterne får vinen endnu en facette af cremet fyldighed i munden som bryder friskheden. Det er alt andet end simpelt og chenin blanc på virkelig højt niveau og med masser af karakter - og med forfriskende lav alkolhol.  

95 point  - Tim Atkin, MW

Serveringsforslag

Fed fisk
Lys fisk
Skaldyr
Sushi

Anmeldelser

4.4 af 8 anmeldelser
Vis flere

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).