4.4
af 9 anmeldelser

Smagekasse - Top 6 Ribera Del Duero

Spar 25%
749.00 kr.
Før 992.90 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.4
af 9 anmeldelser

Smagekasse - Top 6 Ribera Del Duero

4.4
af 9 anmeldelser

Smagekasse - Top 6 Ribera Del Duero

Vores vurdering

Alle måneder er Ribera del Duero måned - Vi har samlet 6 topvine fra det ikoniske vinområde, så du kan holde en Ribera del Duero smagning i topklasse hjemme hos dig selv.

 
 
 
 

Anmeldelser

4.4 af 9 anmeldelser
Vis flere

Indhold

Altos de Valdoso kombinerer den høje frugtkoncentration, der er så typisk for Ribera del Duero, med de delikate noter, man får fra højlandsdruer

En dejlig saftig og stadig også en smule markant Ribera del Duero, hvor de 3 måneder i fadene næsten ikke fornemmes. Nærmest ligesom whiskers, der tilfører afdæmpet varme og glød til bluesmusik, og først savnes, når de ikke længere er der. Det er de mørke bær, lakrids og gæringens sødme, som dominerer i næsen, og i munden er vinen fyldig, aromatisk og godt struktureret, men også så markant, at den har godt af en svingom i en karaffel inden den skænkes.

Derefter er den en veloplagt allrounder til de dejlige spanske skinker, pølser og oste, og i Spanien er det ofte også vine med denne profil som kommer på bordet, når den store pande med paella bliver givet fri. Også når muslinger og skaldyr er inviteret med op i panden.

Anbefalinger