4.0
af 9 anmeldelser

Smagekasse - Top 6 Ribera Del Duero

Spar 625.00 kr.
899.00 kr.
Før 1,524.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 9 anmeldelser

Smagekasse - Top 6 Ribera Del Duero

4.0
af 9 anmeldelser

Smagekasse - Top 6 Ribera Del Duero

Vores vurdering

Oktober er Ribera del Duero måned - og findes der en bedre måde at fejre det på, end med en smagekasse? Vi har samlet 6 topvine fra det ikoniske vinområde, så du kan holde en Ribera del Duero smagning i topklasse hjemme hos dig selv.

 
 
 
 

Anmeldelser

4.0 af 9 anmeldelser
Vel et af vild med vins stærkeste kort.
Kim B.
2023-08-22
Ok hverdags vine, hvor jeg især synes Resalte vinene er gode. Er dog ikke så repræsentativ for RDD. Prisen er fair
Simon R.
2023-04-08
Ikke særlig repræsentativ for RdD. Resalte indgår med 3 ud af 6 flasker, og det er Lecco og Balsion, som ikke er de klassiske Bodega Resalte vine. Skuffende smagekasse.
Michael C.
2021-04-03
Vis flere

Om produktet

Pakken indeholder følgende 6 verdensklasse vine fra Ribera Del Duero

Bodegas Penafiel, Miros De Ribera Reserva
Efter længere fadlagring, er det en flot og fyldig vin. Den lange lagring pa franske egefade har givet vinen ro til at udvikle stor kompleksitet. En klassisk reserva fra Ribera Del Duero, som både kan nydes nu, men vil udvikle sig smukt i flasken de næste år. Duft og smag byder på kirsebær, blommer, tobak og læder i harmoni med aromaerne fra opholdet på fadene af vanilje og kokos. Tanninerne er polerede og fine.

Altos de aranda, Ribera Del Duero Crianza
i denne Crianza fra Altos De Aranda får den mørke frugt flot selskab af 12 måneders fadlagring, som giver en ekstra dimension af krydderier og vanilje til vinen. Og når vi samtidig har en vin, som har fået lov at udvikle sig et par år i flasken er cirklen sluttet. Det er nemlig virkelig balanceret og velafstemt rødvin du får i glasset i en virkelig behagelig stil.

Bodegas Resalte, Lecco Crianza
Druerne kommer fra vinstokke som er mere end 30 år gamle, hvilket giver Lecco Crianza koncentration og power, som minder om dem man finder i Reserva. Vinen er lagret 14 måneder pa nye franske og amerikanske fade, hvilket giver vinen tid til at absorbere og integrere smagene fra fadet pa bedste vis.

Bodegas Resalte, Lecco Reserva
Lecco Reserva tilbringer hele 18 måneder i nye franske og amerikanske fade. Druerne til reservaen kommer fra vinstokke som er mere end 40 år gamle, hvilket giver et ekstremt lavt udbytte, men til gengæld usdvanlig høj koncentration og intensitet i frugten. Vinen viser både noter af sorte kirsebær, blommer, brombær, tobak, læder, vanilje og chokolade.

Monteabellon, 5 Meses
Monteabellon 5 Meses er opkaldt efter sine 5 måneder pa 70% fransk eg og 30% amerikansk eg. Druerne dyrkes på højtbeliggende vinmarker i en højde op til 950 meter over havets overflade. Vinen har bløde tanniner, er meget afbalanceret og kan lagres i op til 5 år.

Monteabellon, 14 Meses
Opkaldt efter sine 14 måneders fadlagring og med en raffineret og powerfuld personlighed - er det her et af de bedste glas fra Ribera Del Duero som vi har smagt. Der er masser af mørke bær i duften, hvor smagen kendetegnes ved brombær, mocca, chokolade, krydderier og vanilje.

Andre populære produkter