Connemara Irish Whiskey

Connemara Irish Whiskey

Connemare er navngivet efter en af de mest berømte regioner i Irland, et af naturens mesterværker. Connemara er et landskab med en helt naturlig og unik skønhed, beliggende på vestkysten ved den rå kystlinie til Atlanterhavet med de majestætiske bjerge i baggrunden, omkrandset af regnvåde tørvesumpe.

Denne røgede irske Whiskey er inspireret af den ældgamle irske skik, hvor man tørrer maltede byg over et bål af den lokale tørv. I løbet af de seneste godt 100 år, forsvandt denne stolte tradition imidlertid, indtil Cooley pustede nyt liv i dette enestående mærke - Connemara Peated Single Malt Irish Whiskey. Ingen anden irsk Whiskey kombinerer det tunge, røgede præg med frugt- og vanilje toner, mens den samtidig bevarer de meget lette og aromatiske smagsnoter, som irske Whiskey er så kendt for. 

Ulig andre irske Whiskeys, der destilleres tre gange, så bliver Connemara dobbelt destilleret i to små pot stills for at sikre, at deres Whiskey bevarer det robuste indtryk af en ægte, gammeldags dram.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Whisky type
1
Whisky røg
1

Connemara Irish Whiskey

1 vare

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Connemara, Peated Single Malt
  Connemara, Peated Single Malt

  Connemara er inspireret af Irlands gamle traditioner. Connemara har en fløjlsblød malt smag med en kompleks tørvesmag, der gør den til en helt unik irsk Whiskey. I tidernes morgen var det meget udbredt i Irland at bruge tørv til at tørre byg, såvel som til at fyre op under destillationsapparterne, hvilket gav whiskeyen en karakteristisk røget smag. Denne tradition gik tabt, indtil Cooley i 1987 genoplivede den med Connemara familien.
  Connemara er den mest dekorerede irske Whiskey med en enorm samling af guldmedaljer og er flere gange blevet hædret som "verdens bedste Irish Single Malt"

  Ville købe igen?
  Alkohol
  40,00%
  Fra 259,00 kr
  Spar 20,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 279,00 kr
  • Pris pr. stk. v/3 stk.: 259,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 3 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud

Connemara Irish Whiskey

1 vare

pr. side