Game of Thrones Whisky

Game of Thrones Whisky

Fra de dybe Skotske skove til de åbne kyster. Game of Thrones har samarbejdet med nogle af verdens bedste whisky destillerier, og har lanceret en serie af whisky aftapninger. Hvert destilleri bidrager med én aftapning som er opkaldt efter et hus eller en gruppe fra den fiktive verden; Westeros. Nu har du mulighed for at fejre og hylde den sidste sæson af Game of Thrones. Disse 8 aftapninger er alle produceret i et begrænset oplag. Bliv klar til sæsonen - Winter is coming!

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Whisky røg
3
2
Whisky type
3
6

Game of Thrones Whisky

12 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Johnnie Walker, White Walker 41,7% 70 cl.
  Johnnie Walker, White Walker 41,7% 70 cl.

  En helt ny limited Game Of Thrones aftapning fra Johnnie Walker.
  En let og frugtig whisky som er designet til at blive drukket direkte fra fryseren mens aromaerne udvikler sig i glasset, i takt med at temperaturen stiger.

  Dele af teksten på flasken vil efter en tur i fryseren lyse op.

  "Winter Is coming"

  Ville købe igen?
  Alkohol
  41,70%
  Fra 320,00 kr
  Spar 30,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 350,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 320,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Johnnie Walker, Game Of Thrones - A Song of fire 40,8% 70 cl.
  Johnnie Walker, Game Of Thrones - A Song of fire 40,8% 70 cl.

  Meget begrænset antal! Whisky inspireret af dragerne fra huset Targaryen.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  40,80%
  375,00 kr
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 3. Johnnie Walker, Game Of Thrones - A Song of ice 40,2% 70 cl.
  Johnnie Walker, Game Of Thrones - A Song of ice 40,2% 70 cl.

  Meget begrænset antal! Whisky inspireret af det kolde og vilde nord i Vesteros.

   

  Ville købe igen?
  Alkohol
  40,20%
  375,00 kr
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 4. Game Of Thrones Singleton
  Game Of Thrones Singleton

  Huset Tullys fædrene borg, Riverrun, spænder over knudepunktet mellem Treforkens røde strøm og floden Tumblestone. Over Riverrun blafrer Tully-bannerets sølvørred, og selv legemliggør Tully-slægten Flodlandets brusende strømme, som de lever iblandt og hersker over. Med flodvandets evige fremadbrusende bestemthed har de indgået stærke alliancer og svømmer mod strømmen for familiens, pligtens og ærens skyld.Destilleriet Glendullan ligger ved bredden af floden Fiddich i Dufftowns skovklædte bakker og var oprindeligt afhængig af det vand, der omgav destilleriet. De udnyttede kræfterne i vandene, der strømmede gennem landskabet, ved at bruge en vandmølle til at forsyne hele destilleriet med strøm. Denne whisky, der nydes bedst med et skvæt vand, har noter af grønne æbler, honning og sød vanilje med en tør og ren afslutning.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  40,00%
  Fra 437,00 kr
  Spar 37,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 474,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 437,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 5. Game Of Thrones Lochnagar
  Game Of Thrones Lochnagar

  Efter at have ført an i oprøret mod Targaryen-dynastiet indtog Robert Baratheon sin plads på Jerntronen som hersker over de Syv Kongeriger. Baratheons kronhjort prydede bannerne over Stormlandet og King’s Landing, og de gevirtakkede guldkroner repræsenterede den absolutte magt. Med tiden viste Baratheons lords at være bedre krigere end herskere, og deres hus ligger nu i ruiner. Royal Lochnagar er også af royal afstamning. Destilleriet hed oprindeligt New Lochnagar og fik sit nye navn, da Dronning Victoria og Prins Albert aflagde det et besøg og udnævnte John Begg til kongelig hofleverandør i 1848. Siden da er destilleriet blevet lovprist af monarker og har retmæssigt fortjent tilnavnet “Royal”. Med sin afbalancerede smag af delikate frugter og krydderier nydes denne royale sag bedst rent.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  40,00%
  474,00 kr
 6. Game Of Thrones Talisker
  Game Of Thrones Talisker

  Huset Greyjoy regerer over Jernøerne og tilbeder den Druknede Gud. Jernlændingene bebor de trøstesløse og stormfulde øer ud for Westeros’ vestkyst, hvis nådesløse og afsides placering former deres liv. Ude af stand til at opretholde livet på den klippefyldte landjord alene stikker disse søens mænd til havs for at gøre deres lykke i en tåge af salt og røg. De skaber kun
  deres rigdomme ved at betale jernprisen og tilrane sig guld fra dræbte fjender. Destilleriet Talisker er beliggende ved kysten på Isle of Skye, en af de mest afsides og uvejsomme egne af Skotland, og Talisker-whiskyens lagdelte aromaer og maritime karakter skyldes øens bølgeforrevne kyster. Den vestlige del af Isle of Skye karakteriseres af forrevne klipper og forblæste landskaber, hvilket skaber denne intense røgede single-maltwhisky med krydrede, kraftige og søde elementer kombineret med maritime aromaer.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  45,80%
  Fra 497,00 kr
  Spar 42,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 539,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 497,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 7. Game Of Thrones Clynelish
  Game Of Thrones Clynelish

  Huset Tyrell af Highgarden regerer over Lavlandet, den frodige og frugtbare region af Westeros, hvis overflod brødføder riget. Tyrells g yldne rose er smuk, men under overfladen lurer sylespidse torne. De har levet op til slægtens valgsprog om at vokse sig stærke og forsvare deres magtposition med våben i form af skarpe sværd, et skarpt sind og skarpe handlinger. Ligesom Lavlandet er Clynelish beliggende mellem grønne græsgange og langstrakte bakker med en malerisk udsigt over Nordsøen. Denne single malts frugtagtige, voksbløde og krydrede maritime aromaer siges at komme fra vandet i Clynemilton-strømmen, som løber over guldårer i klippegrunden. Og mens denne livlige, g yldne whisky er let og blomsteragtig, præcis som Huset Tyrell, må man ikke undervurdere dens underliggende komplekse kombination af kvaliteter fra både højland og hav.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  51,20%
  539,00 kr
 8. Game Of Thrones Cardhu
  Game Of Thrones Cardhu

  Huset Targaryen, det eneste hus i besiddelse af ildspyende drager, har bevist sin ukuelige natur hele vejen op gennem historien. Med indædt målbevidsthed og viljekraft gik Daenerys Targaryen gennem ilden og trådte frem som overhoved for den største hær, verden nogensinde har set. Under Huset Targaryens sorte og røde banner marcherer hun mod Jerntronen, og hendes rivaler bøjer knæet for at sværge Dragemoderen troskab. Drevet af den samme brændende ånd og modet til at besejre alle udfordringerne på deres vej var Helen Cumming og hendes svigerdatter Elizabeth pionerer i den mandsdominerede whiskyindustri i 1800-tallet, og de bærer en stor del af ansvaret for, at Cardhu kom godt fra start. Denne single-maltwhisky hylder disse legendariske kvinder og deres urokkelige vedholdenhed med en væske, der er rig på tekstur og balancerer sød frugt med mørk chokolade, flødekaramel og krydderi.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  40,00%
  539,00 kr
 9. Johnnie Walker, A Song of Fire and Ice pakke
  Johnnie Walker, A Song of Fire and Ice pakke

  Begrænset antal, laves kun denne ene gang! Gør din Game of Thrones samling komplet.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  40,50%
  Før 750,00 kr 700,00 kr
  Spar 50,00
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 10. Game Of Thrones Lagavulin
  Game Of Thrones Lagavulin

  Som et af de rigeste og ældste dynastier i de Syv Kongeriger viger Huset Lannister ikke tilbage for noget for at fastholde sin magt, indflydelse og sit greb om Jerntronen. Deres glubende hensigter er passende repræsenteret af en glubsk løve på husets banner. Hvis du går dem på klingen, vil du med sikkerhed høre deres tordnende og voldsomme brøl, som har lagt mange huse i ruiner. Det er ganske vist: en Lannister betaler altid sin gæld.Lannister-slægtens opstigen til Jerntronen krævede årevis af omhyggelig planlægning og
  vedholdenhed, lige som det er tilfældet for Lagavulins vej mod den legendariske status, som har været mere end 200 år undervejs. Lagavulin er en brølende single malt, som for hver tår efterlader smagsløgene med en intens, røget aroma. Den gyldne væske vækker minder om Lannisters rigdomme og serveres bedst rent eller med en enkelt dråbe vand.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  46,00%
  Fra 728,00 kr
  Spar 61,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 789,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 728,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 11. Game Of Thrones Oban
  Game Of Thrones Oban

  De edsvorne brødre i Nattens Vogtere aflægger en ed og vier deres liv til at værne om de Syv Kongeriger og beskytte menneskenes riger mod de rædsler, der lurer bag den enorme og ældgamle kolos af is, der er kendt som Muren. De står ansigt til ansigt med en tilfrosset ødemark, som ifølge overleveringen er beboet af vildfolk, kæmper og den skrækindjagende Nattens Konge og den lange nat, han bringer med sig. De er sværdene i natten og vogterne på Muren.Oban ligger neden for den stejle klippe, der ligger ud mod bugten ved grænsen mellem det vestlige højland og øerne, grænsen mellem landjorden og havet, præcis som Castle Black ligger mellem Westeros og det, der ligger bag muren. Denne væskes overdådighed afbalanceres af en træagtig, krydret tørhed, der utvivlsomt ville kunne give Nattens Vogtere varmen i selv de koldeste vinternætter.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  43,00%
  799,00 kr
 12. Game Of Thrones Whisky Collection
  Game Of Thrones Whisky Collection

  Fra de dybe Skotske skove til de åbne kyster. Game of Thrones har samarbejdet med nogle af verdens bedste whisky destillerier, og har lanceret en serie af whisky aftapninger. Hvert destilleri bidrager med én aftapning som er opkaldt efter et hus eller en gruppe fra den fiktive verden; Westeros. Nu har du mulighed for at fejre og hylde den sidste sæson af Game of Thrones. Disse 8 aftapninger er alle produceret i et begrænset oplag. Bliv klar til sæsonen - Winter is coming!

  I denne pakke finder du én flaske af hver i serien, i alt 8 unikke flasker, én komplet samling.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  43,63%
  Før 4.752,00 kr 4.199,00 kr
  Spar 553,00

Game of Thrones Whisky

12 varer

pr. side