4.0
af 1 anmeldelser

Bodegas la Magdalena, Ramblilla Tempranillo 2019

79.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Bodegas la Magdalena, Ramblilla Tempranillo 2019

category label Bland 6 - Spar 10%
4.0
af 1 anmeldelser

Bodegas la Magdalena, Ramblilla Tempranillo 2019

Om produktet

Herlig saftig rødvin med masser af karakter fra Spanien. En åben duft med noter af jordbær, hindbær og røde blommer. Vinen er medium fyldig og frugten er det bærende element hele vejen igennem. En god struktur med bløde tanniner og en god friskhed i afslutningen. Nyd denne vin til lyst kød, gerne fra grillen.

Vinen er fremstillet af tempranillo druer, der er høstet fra vinmarker i den unge Ribera del Jucar PDO. Dette område er netop beplantet med gamle druer, som leverer vine med fin balance og god dybde. Til denne vin er druerne sorteret optisk ved ankomsten til vineriet for kun at få det bedste råmateriale med i kælderen. Mosten gæres på ståltanke, for at bevare mest mulig af druens karakter.

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.