Smagekasse - Bordeaux

Spar 33%
699.00 kr.
Før 1,041.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Smagekasse - Bordeaux

Smagekasse - Bordeaux

Vores vurdering

Elsker du power og elegance? Så er Bordeaux vinpakken lige noget for dig. 

Vi har sammensat denne Bordeaux smagekasse med nogen af vores mest populære og bedste Bordeaux-vine, så du kan finde din egen favorit! Om du er til Saint-Emilion, Paulliac eller måske noget helt tredje så kan du prøve det i denne smagekasse!

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød
Mørkt kød
Vildt

Indhold

Château Dallau leverer mange af de dyder, som var medvirkende til, at den ærlige Bordeaux for ikke så forfærdelig mange år siden var en af de foretrukne vine på de danske middagsborde. Den kommer med en fin duft af blommer og hindbær som både sladrer om det høje Merlot indhold i vinen og om at druerne i 2016 har nydt godt af mange solskinstimer. Nærmest fyldig og dertil dejlig saftig og aromatisk i munden hvor en fin syre skaber balance og bidrager med delikat friskhed i finalen.

Prøv at genoplev, hvor smukt den ærlige Bordeaux passer til de fleste serveringer med rødt kød både fra pande og grill. De dage hvor det gerne må være lidt festligt foreslår den madglade Madame Yvette Bertin, at der kommer en "Tournedos de homard aux chips de légumes et jus de volaille" på bordet!

Bedårende Bordeaux Supérieur som oser langt væk af klassisk karakter fra Frankrigs mest berømte vinområde. Med masser af dyb, mørk frugt, fadlaring på små franske egetræsfade og en stor og klassiskk årgang får du vellavet og elegant rødvin i glasset, som har al den finesse, der har gjort Bordeaux berømt - og som kombinerer blomme, solbær, cedertræ i duften med en flor balance mellem frugt, syre og tannin. Ved køb af seks flasker får du dem i flot trækasse.

Bordeaux kup med 95 Point i Decanter!

Anbefalinger