Castello di Neive, Langhe Nebbiolo 2020

239.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Castello di Neive, Langhe Nebbiolo 2020

Castello di Neive, Langhe Nebbiolo 2020

Om produktet

Yndefuld, forfriskende og rødfrugtig Langhe Nebbiolo. Essensen af Castello di Neive’s elegante og lyse stil, med sin ungdommeligt-parfumerede frugt og vægtløse karakter. Sensuelle aromaer vælter op af glasset, med noter af røde rosenblade, lyserøde kirsebær og søde skovfrugter, omkranset af hvid peber, frisk salvie og blodappelsin. Æterisk og let-løbende på paletten, med en elektrisk frugtsyre og et silkepoleret net af langkornet tannin. Nyplukket kirsebærfrugt, bitter-søde urter og citrontimian, kærtegnet af røde blomster, frisk balsamico og et strejf af saltlakrids. Umådelig elegant, svævende og ren i sit udtryk, er denne smukke og umanipulerede Langhe Nebbiolo.

Castello di Neive’s Langhe Nebbiolo er en hyldest til druesortens ungdommelige renhed og elegance. Vinen har af denne årsag på intet tidspunkt været i kontakt med egetræsfade, netop for at bevare frugt- og friskhed i den endelige vin. Produceret i en ungdommeligt-åben stil og hermed drikkeklar fra sin spæde ungdom. Den perfekte introduktion til både druesort, område og Castello di Neive.

Serveringsforslag

Lyst kød
Mild ost
Pasta & Pizza
Fuglevildt

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.