Champagne Marc Hebrart, Selection Premier Cru

449.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Champagne Marc Hebrart, Selection Premier Cru

Champagne Marc Hebrart, Selection Premier Cru

Serveringsforslag

Aperitif
Fed fisk
Lys fisk
Skaldyr

Om produktet

Champagne Marc Hebrart har hjemme i byen Mareuil-Sur Aÿ. Her besidder Marc sammen med sønnen Jean-Paul 14 hektar vinmarker.

På trods af Domainet's beskedne størrelse har flere af de internationale vinmedier fået øjnene op for Marc Hebrarts Champagner.

Let toastet og cremet i konsistensen. Denne kompakte Champagne tilbyder tydelige noter af wienerbrød og knust mandel, oplivet af en læskende syrlighed og smag af abrikos, citrus og frugthaveblomst, med et mineralsk finish.

En storslået entry level cuvee, der formulerer Mareuil-sur-Aÿs uforlignelige talent for på en storslået måde at sidestille elegancen og tilstedeværelsen fra Pinot Noir.

Marc Hebrarts Selection Cuvee er Pinot Noir domineret. Med et generøst brug af reservevin opretholder den en imponerende friskhed af Mareuils gamle vinstokke i noter af røde kirsebær- og røde bærfrugter og bølger af anis og frugtfarskrydderi. Den afsluttes med en lokkende og sømløs fanfare af levende morellokirsebærsyre og velharmoniseret dosage

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).