4.4
af 5 anmeldelser

Smagekasse - Chardonnay 3 flasker

Spar 274.00 kr.
449.00 kr.
Før 723.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.4
af 5 anmeldelser

Smagekasse - Chardonnay 3 flasker

4.4
af 5 anmeldelser

Smagekasse - Chardonnay 3 flasker

Anmeldelser

4.4 af 5 anmeldelser

Om produktet

Chardonnay er vel nok den mest kendte grønne drue i verden og bliver dyrket overalt på kloden. Druen har mange ansigter samt udtryk og kan være lidt en kamæleon, det afhænger bla. hvor i verden den dyrkes og ikke mindst hvordan den vinificeres. Vi har i denne vinpakke sammensat 3 forskellige vine, allesammen lavet på 100% Chardonnay. Hver især afpejler de en stil og et udtryk som er forskellig.

Chablis som med sin kalkholdige jord og begrænsede brug af fad giver en meget mineralsk og ren vin med medium til høj syre. Resten af Bourgogne og i særdeleshed Cote De Beaune hvor der er tradition for at bruge mere fad end i eksempelvis Chablis, giver en ny dimension til Chardonnay - som tager godt imod fadlagring. Til sidst, den "nye" verden, hvor traditionerne ofte vejer mindre og man finder Chardonnay i mange afskygninger og variationer. Smag selv og find din egen favorit.

OBS: Billede er vejledende. 

Indhold

Med forførende gyldengrønne nuancer og elegante aromaer fornemmer man med det samme, at det er Chardonnay i en overordentlig vellavet kvalitet der er i glasset. Første mundfuld afslører eminent balance med god fyldighed, moden frugt og en understrøm af både friskhed og fyldige, krydrede toner.

Ganen er på én gang frugtig, velbalanceret, silkeagtig, frodig, luftig og mineralsk - med en smuk finesse. I munden er der noter af moden gul fersken, abrikos og lette detaljer af kvæde, moden Williams-pære og en  diskret antydning af citron og clementin. - Velbalanceret Chablis i topklasse 

Anbefalinger