Chateau Cabrieres, Chateauneuf du Pape 2016

325.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Chateauneuf du Pape præcis som du håber på! Et typiskt og autentisk eksempel på dén koncentration, storhed og dybde man forventer af en CdP! Grenache og syrah dominerer, og grenaches røde bærnoter suppleres af syrahs dybde og noter fra fad i en smuk symfoni af aromaer - kirsebær, henkogte jordbær, læder, tobak og skov! 

Chateau Cabrieres har gennem tre generationer været drevet af familien Arnaud, og idag er det Agnes Vernier (Agnes Arnauld) der driver vingården med ægtemanden Patric. Ejendommen har både parceller i Charteauneuf og i det øvrige Cote du Rhone. 

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.

Andre populære produkter