Spar
75.00 kr

Delamotte Champagne Brut NV

275.00 kr
Før 350.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Søsterhus til den levende legende Salon Champagne. Salon bliver kun lavet i det ypperste årgange, hvilket kun har været 43 gange siden 1921! Alle de andre år, hvor man ikke laver den legendariske og sjældne kult champagne Salon, bliver druerne brugt til at lave Delamotte - dvs druerne kommer fra de samme marker som leverer til den legendariske Salon Champagne. 

Delamotte er søster-champagnen til Salon, og nyder godt af de år, Salon ikke laves. Delamotte har ungdommes friskhed og Salons elegance og generøsitet.   

Delamotte er lavet på 55% chardonnay, 35% pinot noir og 10% meunier og har ligget 36 måneder på sit bundfald, hvorfor kompleksiteten er strålende. En let dosage gør den ydermere ekstremt velegnet til at drikke både til aperitif eller lette forretter.

Delamotte Champagne byder på en flot blomstret bouquet med et strejf af abrikos, som sammenholdt med den elegante velafbalancerede fylde og sprødhed skaber en Champagne hvis lige man skal lede længe efter!

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).