Swipen voor 2 additionele foto's

Francis Coppola, Eleanor 2013

Ville købe igen?
Fra 354,00 kr
Spar 65,00
 • Pris pr. stk. v/1 stk.: 419,00 kr
 • Pris pr. stk. v/2 stk.: 354,00 kr
Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
Indhent tilbud
Levering 6-7 hverdage
Information
Alkohol
14,50
Type
Rødvin
Land
USA
Område
Californien
Flaskestørrelse
75 cl
Årgang
2013
Proptype
Kork
Om produktet

En kraftfuld rødvin der viser aspekter fra begge Coppolas ejendomme i hhv. Napa og Sonoma. Vinen fremstår med en harmonisk duft, der stiger op fra glasset med noter af modne bær, anis og krydrede peber noter fra fadlagringen. Smagen er fyldig med intensitet fra den modne frugt og en god balancerende frugtsyre. Cremet struktur, hvor den modne tannin smyger sig om tungen.

Eleanor er rygraden i Francis Ford Coppolas liv; hans hustru og livsledsager.

Francis mødte Eleanot i 1962 i Dublin, hvor hun arbejdede med markedsføring og kunst. Da de begge kommer fra kunstinteresserede familier, fandt de hurtigt fælles fodslag og det udviklede sig til ægteskab. Hun har naturligvis, med alle sine fremragende aspekter, fortjent at få denne fremragende vin opkaldt efter sig. Francis og Eleanor bor i Napa Valley på deres vingård, men deres store vineri er i Sonoma, så derfor er denne vin også kombineret af frugt fra begge områder. Corey Beck er vinmageren på denne intense rødvin.

Rutherford i Napa Valley har leveret 28 % Syrah og 6 % Petite Sirah, mens Sonoma County har leveret rygraden med 58 % Cabernet Sauvignon, 6 % Syrah og 2 % Merlot. Hver drue er vinificeret alene og til sidst kombineret og lagret i 20 måneder på franske egetræsfade.

USA

Andre populære

 1. Cline Black Magic 2015
  Cline Black Magic 2015

  Clines almindelige udgave af vinen 'Cashmere' blev oprindeligt lavet specielt til den årlige vinfestival i Paso Robles, arrangeret af Hospice du Rhône, et non-profit center, som beskæftiger sig med promovering, uddannelse m.m. for både private og fagfolk, omkring Rhônes klassiske druer. I årgang 2013, hvor man opnåede usædvanligt koncentrerede druer, besluttede man sig for at producere en prestige-udgave af Cashmere, som man kaldte 'Black Magic'. Navnet taler i grunden for sig selv. Cashmere Black Magic er lavet på ca. halv Syrah og ellers en blanding af Barbera, Mourvèdre, Cinsault, Petite Sirah, Pinot Noir, Alicante Bouschet, Zinfandel m. fl. Druerne kommer hovedsageligt fra Clines historiske vinmarker i det varme Contra Costa County (Oakley), men ellers fra den nordlige og køligere del af Californien. Efter en separat gæring på ståltanke, er vinene bundfældet naturligt, før de overføres (uden filtrering) på franske egetræsfade (30% nye), hvor de modnes i 6-12 måneder. Sammenstikningen foregår umiddelbart inden aftapning.Cashmere Black Magic er en fantastisk fyldig, mørk og kompleks rødvin med masser af sammensatte nuancer: Mørke bær, blommer, peber, bitter chokolade og tobak. Navnet er perfekt valgt.Brug den sammen med grillet kød (lam, okse), andesteg eller råvildt med kraftige saucer.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  15,00%
  Fra 173,00 kr
  Spar 22,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 195,00 kr
  • Pris pr. stk. v/3 stk.: 173,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 3 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Rubicon Estate, Rubicon 2009
  Rubicon Estate, Rubicon 2009

  En stor om imponerende duft og smag kommer der fra denne topvin fra det klassiske Inglenook Estate i Napa Valley. En koncentration af solbær, samt sekundære noter af læder, tobak og chokolade. I munden er der stor fylde, men med en balancerende tannin og frugtsyre. Det er elegance med koncentration og finesse.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,80%
  Serveringsforslag
  1.495,00 kr
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 3. Wayne Gretzky Estates, Cabernet Sauvignon 2015
  Wayne Gretzky Estates, Cabernet Sauvignon 2015

  Druerne til denne vin kommer fra de kølige bakker i Sonoma County. Lagret i en blanding af amerikanske og franske egetræsfade med lav toast. Den klassiske og elegante stil fornemmes allerede i aromaen, der har kølige nuancer af urter, læder, cedertræ og solbær. De 13,5% alkohol giver smagen er fornem balance, hvor Cabernet Sauvignons klassiske grønne præg sammen med de modne solbærnuancer giver vinen en fin kompleksitet. Vinen er oplagt til grillet lam eller oksekød, gerne med den klassiske bearnaise til.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,50%
  Serveringsforslag
  Fra 192,00 kr
  Spar 33,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 225,00 kr
  • Pris pr. stk. v/3 stk.: 192,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 3 stk. eller mere
  Levering 6-7 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 6-7 hverdage
  Indhent tilbud
 4. Paraduxx, Proprietary Napa Valley Red Wine 2015
  Paraduxx, Proprietary Napa Valley Red Wine 2015

  Fra den eneste vingård som er helliget stilfulde Napa Valley blandinger, Paraduxx Proprietary er en fed og udtryksfuld blanding udformet til at tilfredsstille den moderne gane. Vinen har rig, fuld frugtsmag og bløde, elegante tanniner.

   
  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,90%
  Serveringsforslag
  455,00 kr
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud