Gian Luca Colombo, Barbera d'Alba Superiore 2020

229.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Gian Luca Colombo, Barbera d'Alba Superiore 2020

Gian Luca Colombo, Barbera d'Alba Superiore 2020

Om produktet

Barbera d’Alba Superiore er fra vecchie viti, gamle planter, og druerne fra de tre lokaliteter høstes, gæres og fadlagres separat og blandes først derefter. Der er ingen færdig opskrift, men en fast holdning om, at sunde planter og druer er den eneste kilde til store vine og Gian Luca søger med stor nænsomhed at udtrykke det territoriale særpræg ud fra denne devise. Det gør han også i denne Barbera d’Alba, der har ynde og sammensathed og en sansehenførende frugtappel.

Gian Lucas Barbera d’Alba har en dyb rubinrød farve. Sanserne mødes med en berusende, dyb frugtighed og man oplever raffinement og en skøn nerve og stoflighed i munden. Det er en karakterfuld, nytraditionel Barbera d’Alba på højeste niveau.

Serveringsforslag

Pasta & Pizza
Risotto

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.