Gosset Brut Grande Reserve 75cl

Fra 355.50 kr
v/1 stk: 439.00 kr
v/6 stk: 355.50 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.3
15 anmeldelser
6
7
2
0
0
Fremragende!
En ny favorit, som havde en dyb fyldig smag. Tilpas syrlig til at kunne drikkes alene.
dejlig sprød og tør champagne god all round
Fyldig og balanceret
Perfekte bobler
Dejligt med en god vin uden 2. "gæring"!
konge pagne!
Frisk, dog lidt for meget til den tørre side.
Duft af æbler og brød. Fine små bobler og stram, tør smag. Jeg ville have gættet (forkert) på ren Chardonnay. En kende druekerne bitterhed i eftersmagen delte vandene blandt de smagende. Jeg synes, det gave en god, anderledes kant.
Læs mere

Om produktet

Top cuvée fra det ældste hus i Champagne. Grande Reserve har en ekspressiv duft med røde hindbær, citrus og grønne æbler i skøn harmoni. I munden er der en fin mousse med mineralske toner. Smagsnuancerne byder ind med tørrede frugter, samt en god friskhed. En yderst kompleks Champagne, der vil være flot alene, men også med stor fornøjelse kan serveres sammen med let krydrede retter, eller skaldyr.

Gosset aftapper denne top Champagne i deres originale antikke flaske. Grande Reserve er sammensat af 43 % Chardonnay, 42 % Pinot Noir og 15 % Pinot Meunier. Den store andel af blå druer i denne blanding, giver en vin med tæthed og kompleksitet, der balanceres af Chardonnay druens friskhed og elegance. Vinen gennemgår ikke malolaktisk gæring, hvorved den bevarer mest mulig friskhed. Denne cuvée ligger på flasken for modning dybt i Gossets kældre i op til 4 år, inden den får sin Champagneprop og frigives. En Champagne på højeste niveau.

Andre populære produkter