4.0
af 1 anmeldelser

Hofstätter, Gewurztraminer 2020

169.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Hofstätter, Gewurztraminer 2020

4.0
af 1 anmeldelser

Hofstätter, Gewurztraminer 2020

Serveringsforslag

Lys fisk
Fjerkræ
Foie gras
Krydret mad
Skaldyr

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Gewürztraminer er en klassisk sort, tilhørende de aromatiske druesorter. Det er en sort der bruges mange steder i verden, bl.a. meget udbredt i Alsace i Frankrig. Her synes stilen dog noget mere fed og tung. I Alto Adige har man klimaet til at holde en flot friskhed og rankhed i den ellers sødmefulde sort. Med marker beliggende mellem 250 og 800 meters højde, og med alpine vinde, så undgår man en alt for varm og overmoden stil, som er målet hos Hofstätter.

De høstede druer presses nænsomt og for lov at macerere nogle få timer med skallerne. Vinen fermenterer i ståltanke, der er temperatur-kontrollerede og graderne holdes nede for at få mere frugtighed frem. Vinen er tør, men med aromatisk sødme. Det er det der gør Gewürztraminer i denne stil, perfekt til asiatiske retter med meget spicy touch. Kan med stor fordel bruges som aperitif, på terrassen og ved hyggelige lejligheder.

Anbefalinger

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer: Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder: Hele verden.
Druer & typer: Gewurztraminer, riesling og muscat.