Jacques Copin, Cuvee Rosé 37,5 cl

239.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Jacques Copin, Cuvee Rosé 37,5 cl

Jacques Copin, Cuvee Rosé 37,5 cl

Om produktet

Copins Champagner er kendt for deres drikkevenlige stil, og med deres Brut Rosé viderefører de stilen Det er nemlig flot og venlig Champagne, som altid kan drikkes som ren nydelse. Her er får de blå druer Pinot Noir og Pinot Meunier virkelig lov til at skinne igennem, og champagnen er domineret af lette røde bær i duften og smagen, som er cremet og boblende. Man fornemmer kun lige et strejf af sødme fra 8 g/l dosage, som afrunder Champagnen på flotteste vis. Server ved 8-10°C i Champagneglas. Drik til aperitif eller sammen med friske bær.

Andre populære produkter

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.