Jacques Copin, Le Tournon

799.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Jacques Copin, Le Tournon

Jacques Copin, Le Tournon

Om produktet

Le Tournon er den anden Cuvee fra Copin til at fuldende deres 'Parcellaires'-kollektion. Den er lavet på 100% Meunier på en blanding af høsten fra 2015, 16 og 17 fra 'Le Tournon' Marken. Parcellerne er på Verneuils terroir, på toppen af bakken og har udsigt udover landsbyen. Vinstokkene er over 40 år gamle! 

En fremragende tør champagne lidt atypisk på 100% Meunier i modsætning til dens 'bror' Le Beauchet der er lavet på 100% Pinot Noir. En helt anden karakteristika men stadig lige noget for enhver Champagne-nørd. Den har en behagelig balance mellem sødme og syre, og dens fine bobler danser på tungen og efterlader en behagelig eftersmag. Denne champagne er perfekt til festlige lejligheder eller som en luksuriøs aperitif. Den kan også nydes sammen med lette fiskeretter, skaldyr eller friske salater. 

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Skaldyr

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).