Johann Topf, Grüner Veltliner Offenberg 2019

349.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Johann Topf, Grüner Veltliner Offenberg 2019

Johann Topf, Grüner Veltliner Offenberg 2019

Krop Let
Syre Høj
Sødme Tør

Aroma

Grøn frugt
Citrus frugt
Urtet

Aroma

Grøn frugt
Citrus frugt
Urtet

Fakta

Smagsprofil:
Grøn
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Skruelåg
Alkohol %:
14,00
Område:
Niederösterreich
Årgang:
2019
Serveres til:
Land:
Østrig
Dyrkning:
Konventionel
Krop:
Let
Syre:
Høj
Sødme:
Tør

Serveringsforslag

Lys fisk
Vegetarretter
Skaldyr

Om produktet

I glasset har man en let gylden farve med svage grønne nuancer. Duften er let tilbageholdende, men åbner op med duft af melon og grønne urter og en smule mineralsk. I munden har vinen en god fylde og smagen er intens med en frisk karakter. Både mineralske og citrusnuancer kommer frem og vinen har en ret lang markant afslutning. Grüner veltliner-druerne kommer ffra vinstokke der er plantet tilbage i 1967. Mosten ligger 10 mdr. på sin fine bundfald. Offenberg er en af kun 81 vinmarker i Østrig som bærer klassifikationen Erste Lage 1ÖTW Server ved 8-10°C i almindelige hvidvinsglas. Drik til dampet fisk.

Andre populære produkter

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.