Johann Topf, Grüner Veltliner Ried Rosengartl 'M' 2019

449.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Johann Topf, Grüner Veltliner Ried Rosengartl 'M' 2019

Johann Topf, Grüner Veltliner Ried Rosengartl 'M' 2019

Krop Medium
Syre Høj
Sødme Tør

Aroma

Grøn frugt
Urtet
Fad

Aroma

Grøn frugt
Urtet
Fad

Fakta

Smagsprofil:
Grøn
Årgang:
2019
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Skruelåg
Alkohol %:
13,50
Område:
Niederösterreich
Underområde:
Kamptal
Land:
Østrig
Serveres ved:
10-12°C
Dyrkning:
Konventionel
Krop:
Medium
Syre:
Høj
Sødme:
Tør

Serveringsforslag

Fed fisk
Fjerkræ

Om produktet

Det endelige bevis på, at Hans Topf Senior er ved at gå på pension. Rosengartl M er yngste-Topf Maximilans bud på fadlagret Grüner Veltliner, som igennem mange år har været Seniors ansvar. Ried Rosengartl er sydvendt og jordbunden en blanding af stenet gnejs og næringsrig löss og grus. Perfekte forhold for moden, men crisp Grüner Veltliner, som har nok fylde til at klare de mange måneder på store, nye fade. Resultatet taler for sig selv: en moderne og elegant Grüner Veltliner, som bevarer lige tilpas af den klassiske smag og som samtidig har meget mere at byde på - så er vi ikke så bange for, at den nye generation er ved at tage over. Server ved 10-12°C i store hvidvinsglas. Drik til stegt havtaske med safranflødesauce.

Andre populære produkter

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.