La Braccesca - Antinori, Sabazio Rosso di Montepulciano DOC 2018

139.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

La Braccesca - Antinori, Sabazio Rosso di Montepulciano DOC 2018

La Braccesca - Antinori, Sabazio Rosso di Montepulciano DOC 2018

Serveringsforslag

Mørkt kød
Kraftig ost
Mild ost

Vores vurdering

Utrolig elegant vin med smidige tanniner og fine noter af røde bær i duften. Smagen er blød og med friske noter af røde frugter og blomster, som smelter perfekt sammen med de krydrede mineralske toner i vinen.

Om produktet

La Braccesca, Sabazio er en klassisk Rosso di Montepulciano fremstillet af 85% Prugnolo Gentile, som er det lokale navn for Sangiovese, samt 15% Merlot. La Braccesca, Sabazio er en utrolig elegant vin med smidige tanniner og fine noter af røde bær i duften. Smagen er blød og med friske noter af røde frugter og blomster, som smelter perfekt sammen med de krydrede mineralske toner i vinen.

Andre populære produkter

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.