Marquis de Montaigu, Pierrevert Rosé Magnum 2022

249.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Marquis de Montaigu, Pierrevert Rosé Magnum 2022

Marquis de Montaigu, Pierrevert Rosé Magnum 2022

Om produktet

Fra det bakkede, næsten bjergrige landskab bag Provence kyster - mellem Middelhavet og Alperne - ligger det lille vinområde Pierrevert, som er dedikeret til skøn, elegant og præcis rosé. Og sådan en rosé er Marques de Montaigus. Her inde i landet varierer temperaturerne mellem nat og dag, og det giver masser af friskhed til rosévinene, som samtidig er bløde og frugtige - men med et lag af krydderier i afslutningen. 

Vinen er i duften domineret af både rød og mørk frugt, som er flot pakket ind i et lag af blomster - i munden er der balanceret mellem friskhed og fylde og små hindbær og citrus er forrest i smagsbilledet. I afslutningen får du et lille hint af peber og krydderurter, som komplimenterer den frisk stil flot. Det er perfekt vin til at nyde i sommervarmen, men her er også fylde og struktur nok til et enkelt måltid - gerne med friske grøntsager og lys fisk. 

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Fjerkræ
Vegetarretter
Hygge- & terrassevin

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.