Master's Selection, London Dry Gin

189.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Master's Selection, London Dry Gin

category label Bland 3 - Spar 10%

Master's Selection, London Dry Gin

Vores vurdering

En kvalitets gin, der er destilleret 3 gange og produceret efter London dry Gin metoden.

Om produktet

Gin Master Selection produceres af McGinter Distillers og er en kvalitets gin, der er destilleret 3 gange og produceret efter London dry Gin metoden. Det er en meget aromatisk gin med sarte noter af vilde enebær, harpiks med fine erindringer af urter. I ganen er den blød og cremet og slutter i munden med en behagelig alkohol smag på grund af den gode destillation. Finalen opleves som aromatisk balsam.

Gin Master's Selection bliver produceret i Destilerias MG's destilleri- og flaskehaller i den catalanske kystby Vilanova i la Geltrú, kun 50 kilometer syd for Barcelona.

Ginnen er en klassisk London Dry Gin, når det kommer til smag og ingredienser: enebær, koriander, kardemomme, angelikarod, citronskal, skræl fra bitter appelsin og skræl fra sød appelsin.

Der er dog noget knapt så traditionelt over håndteringen af citrusfrugterne. Citrusskallerne bliver nemlig udblødet i 50% vol. alkohol i 12 måneder i 40-liters stålbeholdere.

Destillationen af ingredienserne foregår over to omgange. Citrus-macerationen for sig, og de øvrige for sig. Til sidst blandes koncentraterne fra begge destillationer omhyggeligt og iblandes vand til det endelige produkt på 40% vol. I 2010 blev Gin Master's Selection redesignet til den nuværende blå og kantede flaske, der eftersigende har kastet mindst en design pris af sig.

Tonic match: MG Tonica og Fever-Tree Mediterranean Tonic

Signaturdrink "Master's Gin Tonic"

  • Fyld et vinglas med isterninger
  • 5 cl Master's Gin
  • 10-12 cl MG Tonica
  • Vrid en limeskal over glasset og lad den blive i glasset 
  • Omrøres forsigtigt og er klar til servering

Anbefalinger