Spar
50.00 kr
t.o.m
10/31/2021

Monchiero Carbone, MONBIRONE Barbera d´Alba 2017

275.00 kr
Før 325.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

MonBirone er Monchiero Carbone’s top-Barbera. Druerne høstes ved fuld modenhed, håndsorteres og gæres langsomt og skånsomt i op til 20 dage. Vinen hældes derefter på små fade af egetræ, hvor den gennemgår den malolaktiske gæring og lagrer på fadene i 15 – 20 måneder. Efter at den er hældt på flaske, lagrer den yderligere 6 måneder i kælderen før frigivelse.

Den endelige vin fremstår mørk i glasset og byder på en kompleks næse med aromaer af kakao, ristet kaffe, enebær samt modne kirsebær og blommer. I munden er den fyldig med en lang eftersmag, hvor såvel frugt og fad samt syre og alkohol er i flot balance. En enestående, fyldig og tæt Barbera, der imponerer og fornøjer på alle niveauer. Server den til langtidssimrede gryderetter, kalveskank, rødvinsbraiseret oksesteg eller svinekæber.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.

Andre populære produkter