4.1
af 7 anmeldelser

Smagekasse - Pinot Noir 3 flasker

Spar 178.95 kr.
349.00 kr.
Før 527.95 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.1
af 7 anmeldelser

Smagekasse - Pinot Noir 3 flasker

4.1
af 7 anmeldelser

Smagekasse - Pinot Noir 3 flasker

Anmeldelser

4.1 af 7 anmeldelser

Om produktet

Pinot Noir Smagekassen er til dig, der gerne vil udforske Pinot Noir druen.

Pinot Noir er elsket af mange, men den blå drue med den sarte lyse farve bliver af mange også misforstået. Det skyldes bla. farven og dens elegance og syre.

Skallen på Pinot Noir indeholder en meget lille mængde farve pigment og vine lavet på Pinot Noir er derfor ofte lysere i farven end mange andre, afhængigt af hvor den dyrkes. Druen trives godt i et køligt klima, de bedste eksemplarer finder man i eksempelvis i Bourgogne, New Zealand og USA. Ligesom den bruges overalt i verden til mousserende vine, mest berømt i Champagne. Pinot Noir kendetegnes udover farven ved at have høj syre. I sin ungdom kan den dufte af vilde jordbær, hindbær og ribs, mens den med tiden kan udvikle nuancer af underskov og svampe. I denne vinpakke finder du 3 forskellige vine som alle er lavet på Pinot Noir fra 3 af de Pinot Noir typiske områder/lande: USA, Bourgogne og New Zealand

 

OBS: Billede er vejledende

Indhold

Domaine Gauffroy Marc & Fils, Bourgogne Rouge Hautes Cotes de Beaune er en fornem repræsentant for sit terroir og er et fremragende eksempel på, hvorfor Bourgogne er kendt som et af verdens mest prestigefyldte vinområder. Denne vin er en perfekt ledsager til et måltid med raffinerede retter såvel som til hyggelige sammenkomster med venner og familie.

Bourg Lachamps er charmerende og indlevende, som kun fransk Pinot Noir kan være det. Og i den her kvalitet skal naboerne mod Bourgogne i nord virkelig oppe sig hvis du skal følge med - for her får du både velsmag og elegance i glasset i en fænomenal, ren stil.

Anbefalinger