4.5
af 4 anmeldelser

Smagekasse - Sauvignon Blanc

Spar op til 305.00 kr.
599.00 kr
Før 904.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.
4.5
af 4 anmeldelser

Smagekasse - Sauvignon Blanc

4.5
af 4 anmeldelser

Smagekasse - Sauvignon Blanc

Vores vurdering

En vinpakke der emmer af spæde solskinsstråler og forårsluft! Sauvignon Blanc er en af de absolut mest populære hvidvinsdruer, som altid indbyder til intense aromaer og en frisk figur. Der er dog stor forskel i stilen: er du til den ærke klassiske sprøde og mineralske sancerre fra Loire eller er du mere den newzealandske stil, hvor aromaer af hyldeblomst, stikkelbær og græs brager op ad glasset? 

Gå på opdagelse i smagekassen og find din sauvignon blanc stil! 

OBS: Billede er vejledende

Anmeldelser

4.5 af 4 anmeldelser
Til prisen er det fint. Ingen af vinene er dog den store smagsoplevelse.
Daniel S.
2021-03-10
God måde at blive klogere på en vintype/drue
Pia S.
2020-10-27
God varieret pakke
Michael M.
2020-04-25

Om produktet

En vinpakke der emmer af spæde solskinsstråler og forårsluft! Sauvignon Blanc er en af de absolut mest populære hvidvinsdruer, som altid indbyder til intense aromaer og en frisk figur. Der er dog stor forskel i stilen: er du til den ærke klassiske sprøde og mineralske Sauvignon Blanc fra Frankrig eller er du mere til den new zealandske stil, hvor aromaer af hyldeblomst, stikkelbær og græs brager op ad glasset? 

Gå på opdagelse i smagekassen og find din sauvignon blanc stil! 

OBS: Billede er vejledende

Andre populære produkter

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.