Signature Cuvee, Primitivo Puglia IGP 2020

129.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.5
2 anmeldelser
1
1
0
0
0
God primitivo, der ikke går over i marmelade og heller ikke bliver en total konsumvin. Noter af mørke bær og rosiner. Rund og blød, men stadig med nogen syre. Ikke helt apassiamento nok til fruen, men et godt glas
Læs Mere
Thomas B.
2022-05-27

Om produktet

En fed, tæt og sødmefuld syditaliener, der udelukkende er produceret på Primitivo.
Vinen har en meget flot og mørkerød farve. I næsen er den flot og intens med aromaer af modne blommer og rosiner. Vinen har en koncentreret og fyldig smag med flotte noter af vanilje og krydderier.
Det er et virkelig prisvenligt alternativ til Amarone. Vinen er nemlig – ligesom Amarone – produceret på lufttørrende druer. Den er lagret i 6 måneder på overvejende franske egetræsfade, men også en lille andel amerikanske.
Omkring en tredjedel er helt nye fade.

ServeringsTIPS
Serveringstemperaturen bør ikke overstige 17 grader. Server den til kraftige og krydrede kødretter, eller til stærke og modne oste.

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.

Andre populære produkter