Smagekasse - Terrasserødvin

Spar 335.00 kr.
699.00 kr.
Før 1,034.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Smagekasse - Terrasserødvin

Smagekasse - Terrasserødvin

Serveringsforslag

Fjerkræ
Fjerkræ på grillen
Lyst kød
Pasta & Pizza

Om produktet

Er du vild med lette, elegante, frugtige rødvine der går lige til en aften på terrassen? Så er det her smagekassen lige til dig! Vi har samlet en smagekasse med vores bud på 6 fantastiske rødvine til terrassen.

I smagekassen finder du lidt forskelligt, fra elegant Rød Bourgogne, lidt mere frugtig Amerikansk Pinot Noir, Tysk Spätburgunder til fremragende Chianti vin. 

Vinene går perfekt til en eftermiddag eller aften på terrassen, men kan også bruges til en lettere omgang mad, som Tapas, grillet lyst kød og fjerkræ eller evt. pasta eller pizzaretter

Find din egen favorit til terrassen med vores Terrasse-smagekasse.

OBS: Billede er vejledende

Indhold

Stepps Pinot Noir Tradition er et virkelig vellavet bud på en traditionel og saftig Pfalz-rødvin. Her står de modne druer og godt vinhåndværk samme - og resultatet er et glas rødvin som er uforpligtende men vellavet og til en skarp pris. 

Ben Glover har arbejdet som chief winemaker hos Wither Hills, Lindauer, Mud House og Waipara Hills - alle nogle af New Zelands bedste producenter. Derfor er det ikke underligt, at Ben har 100% styr på Chardonnay og især Pinot Noir. Farven er let og levende. Duften har hindbær og lette krydderier og sig med god dybe og bredde. Smagen er saftig og utrolig elegant med mange nuancer. Et delikat glas der bringer gælde.

Ren Sangiovesenydelse fra Vicchiomaggio. John Matta er en af Toscanas bedst til at få virkelig meget ud af druens elegante, røde frugt og livlige syre. Og det smager man i den tradtionsrige San Jacopo, som er Chianti Classico i den traditionelle stil - med kirsebær, krydderurter og tobak  hvor den rene, præcise Sangiovese-frugt dominerer - og som gør det til en fænomenal vin til det klassiske italienske køkken.

Andre populære produkter