Spar
335.00 kr

Smagekasse - Terrasse Rødvin

699.00 kr
Før 1,034.00 kr
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Er du vild med lette, elegante, frugtige rødvine der går lige til en aften på terrassen? Så er det her smagekassen lige til dig! Vi har samlet en smagekasse med vores bud på 6 fantastiske rødvine til terrassen.

I smagekassen finder du lidt forskelligt, fra elegant Rød Bourgogne, lidt mere frugtig Amerikansk Pinot Noir, Tysk Spätburgunder til fremragende Nerello Mascalese fra Sicilien. 

Vinene går perfekt til en eftermiddag eller aften på terrassen, men kan også bruges til en lettere omgang mad, som Tapas, grillet lyst kød og fjerkræ eller evt. pasta eller pizzaretter

Find din egen favorit til terrassen med vores Terrasse-smagekasse.

OBS: Billede er vejledende

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.