4.0
af 5 anmeldelser

Smagekasse - Ripasso

Spar 305.00 kr.
699.00 kr.
Før 1,004.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 5 anmeldelser

Smagekasse - Ripasso

4.0
af 5 anmeldelser

Smagekasse - Ripasso

Serveringsforslag

Krydret mad
Mørkt kød

Anmeldelser

4.0 af 5 anmeldelser

Om produktet

Ripasso, vinen der tog danskerne med storm! Det bedste fra to verdener om man vil. Her mødes den saftige og frugtige valpolicella med den voluminøse amarone. Efter at have presset sine tørrede druer i amarone produktionen, bruger man drueresterne til at lave ripasso, ved at overhælde druekvaset med ung frisk valpolicella, således smag og sukker optages i en ny vin. Der opstår yderligere en ny gæring, hvilket øger alkoholprocenten. Det perfekte kompromis! 

Vi har samlet en vinpakke af de bedste ripasso’er, så du kan gå på opdagelse i din favorit vin-disciplin.

OBS - Billede er vejledende

Indhold

Nyd Ca' dei Nani, Valpolicella Ripasso  sammen med gode venner og familie, gerne til rødt kød, vildt og modne oste. Uanset om du er en erfaren vinkender eller blot ønsker at udforske verdenen af italiensk vin, vil Valpolicella Ripasso fra Ca' dei Nani være et fantastisk valg. Dens unikke smagsprofil og kvalitet vil sikre, at du får en uforglemmelig vinoplevelse.

Vinens næse udvikles betydeligt ved flaskelagring og for unge vines vedkommende, ved iltning på en karaffel. Brigaldara mestrer en sikker og attraktiv fortolkning af denne populære vintype, der står sig godt alene, men også i gastronomiske sammenhænge.

Anbefalinger