4.0
af 5 anmeldelser

Smagekasse - Ripasso

Spar 19%
699.00 kr.
Før 860.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 5 anmeldelser

Smagekasse - Ripasso

4.0
af 5 anmeldelser

Smagekasse - Ripasso

Vores vurdering

Ripasso, vinen der tog danskerne med storm! Det bedste fra to verdener om man vil. Her mødes den saftige og frugtige valpolicella med den voluminøse amarone. Efter at have presset sine tørrede druer i amarone produktionen, bruger man drueresterne til at lave ripasso, ved at overhælde druekvaset med ung frisk valpolicella, således smag og sukker optages i en ny vin. Der opstår yderligere en ny gæring, hvilket øger alkoholprocenten. Det perfekte kompromis! 

Vi har samlet en vinpakke af de bedste ripasso’er, så du kan gå på opdagelse i din favorit vin-disciplin.

Serveringsforslag

Krydret mad
Mørkt kød

Anmeldelser

4.0 af 5 anmeldelser

Indhold

Vinens næse udvikles betydeligt ved flaskelagring og for unge vines vedkommende, ved iltning på en karaffel. Brigaldara mestrer en sikker og attraktiv fortolkning af denne populære vintype, der står sig godt alene, men også i gastronomiske sammenhænge.

En fyldig rødvin fra Veneto i det nordlige Italien. Denne vin modtager en andengæring med resterne fra Amaronen, hvilket tilfører den yderligere kompleksitet og fylde. Duften er åben med noter af røde og sorte kirsebær, samt krydrede noter af basilikum. Smagen er fyldig med bløde modne tanniner. Der er intense noter af frugt og en land ren eftersmag.

Anbefalinger