Glemt adgangskodeOpret bruger
  • Prisgaranti
  • Gratis forsendelse
  • Dag til dag levering
Stauning Rye Whisky, Marts 2019

Stauning Rye Whisky, Marts 2019

495,00 kr.
Prisgaranti
   På lager » Levering 1-2 hverdage
Antal
Dette er en Rye Whisky. En maltet rug Whisky. Som altid med gulv maltet rug og byg. Destilleret på små kobber potstills. Opvarmet via åben ild (som i de gode gamle dage).

Whiskyen har lagret på nye amerikanske hvidegfade. I dette tilfælde har whiskien fået  to lagringer. Den er altså lagret af to omgange på nye fade. Det har givet masser af farve og smag fra fadet – en meget fyldig Whisky.

Den er varm, venlig og frisk på samme tid, krydret, fed, fyldig og virker betydeligt ældre end alderen antyder. Man fornemmer tydeligt rugen og genkender duften af friskbagt rugbrød.

Stauning Rye indeholder kun maltet rug og en lille del af maltet byg. Det gør den noget helt særligt i whiskyverdenen. Rug er vanskelig at håndtere og endnu vanskeligere når den er maltet. Derfor er det ikke almindeligt at malte rug ude i verden. Ved Stauning benytter de sig af en egen opfindelse til dette, hvilket gør at de kan håndtere maltning af Rug. Alt kornet er fra lokale marker – de marker der omgiver Stauning.

Kendere vil vide, at Rye whisky er et amerikansk / canadisk fænomen, men begejstringen for whisky produceret med rug førte Stauning Whiskytil at afprøve den amerikanske type.
Læs mere om produktet
Vis mindre
Send til ven
LandDanmarkType/FarveWhiskyWhisky typeRye Whiskey
RøgIkke røgedeProptype KorkDyrkningTraditionel
Alkohol 50%Flaskestørrelse50 cl
Kundeservice

Bag VildMedVin.dk står en af Danmarks største vinbutikker. I butikken står uddannet personale med stor viden om alt inden for rødvin og hvidvin! Kontakt os gerne med spørgsmål, eller hvis du ikke finder den rødvin, hvidvin eller champagne du søger. Vi hjælper desuden gerne med vin til alle lejligheder.

 

 

VildMedVin ApS      |      Enghaven 5-7      |      + 45 77 34 21 64      |      info@vildmedvin.dk  
0