Terra di Pace, Primitivo Susumaniello 2020

119.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.3
4 anmeldelser
1
3
0
0
0

Om produktet

I dette Cuvée fra Apulien er det den kendte Primotivo og den nærmest glemte Susumaniello druer der trækker læsset. Et perfekt match som giver en forførende duft af bær og urter, og en krydret smag af mørke frugter - med harmoniske tanniner og et lækkert fyldigt finish. 

Vinen kan sagtens stå alene, men er selvfølgelig også et fantastisk supplement til mad - hvad enten det er Pizza, pasta, grillmad eller en god steg.  

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.

Andre populære produkter