Ferrari Spumante

Ferrari Spumante

Huset blev grundlagt i 1902 af den blot 21-årige Giulio, som havde den samme plan som så mange andre i verden, nemlig at bevise at det er muligt at lave en mousserende vin, som er på samme høje niveau som dem fra Champagne.
Det, der så sidenhen har adskilt Giulio fra mængden, er, at det lykkedes for ham indenfor sin levetid at skabe et hus med et ry og en kvalitet, som matcher de absolut bedste huse i Champagnedistriktet.

En af hemmelighederne bag succes'en er, at han vendte ryggen til de traditionelle druesorter og i stedet benyttede Chardonnay som rygraden i vinene.
I dag er det Lunelli-familien, som ejer Ferrari, og de har taget yderligere tiltag til at løfte den i forvejen meget høje kvalitet. Heriblandt bør nævnes, at de udelukkende anvender druer fra marker, som de enten selv ejer, eller hvor de suverænt kan bestemme.

De har forlænget den for mousserende vin så vigtige andengæring, så den er betydeligt længere, end hvad der er påkrævet af lovgivningen. Dette og meget andet er det, som gør vinene fra Ferrari til uden sammenligning at være de bedste mousserende vine i Italien.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
4
2
1
4
4
2

Ferrari Spumante

4 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden

Ferrari Spumante

4 varer

pr. side